Neohodnoceno

Příchuť VINC S&V: Bacco Pub (Tabák s kávou a bourbonem) 12ml

Vytříbená tabáková směs pro opravdové gurmány, přesně tak by se dal charakterizovat Bacco Pub. Základ tvoří hutné, dřevité a plné tabákové tělo, které v závěru doplní aromatické a silné espresso a jemně nasládlá chuť...více v detailním popisu.
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Externí sklad (5 ks)
Kód: SN-DIY3326
Značka: VINC
199 Kč
Příchuť VINC S&V: Bacco Pub (Tabák s kávou a bourbonem) 12ml
Sleva 2 až 10% po registraci

Vytříbená tabáková směs pro opravdové gurmány, přesně tak by se dal charakterizovat Bacco Pub. Základ tvoří hutné, dřevité a plné tabákové tělo, které v závěru doplní aromatické a silné espresso a jemně nasládlá chuť prvotřídního značkového bourbonu. Tahle komplexní chuť se skvěle hodí jak pro nejvzácnější chvilky relaxu, tak také pro celodenní vaping.

Řada vynikajících příchutí VINC potěší chuťové pohárky naprosto všech vaperů. V sérii totiž naleznete všechny druhy příchutí, nesmí chybět tradiční ovocné směsi, jemné dezerty, ale také originální tabákovky. Série VINC nabídne pro každého něco, navíc s perfektně vybalancovanými ingrediencemi pro co nejlepší chuťový požitek při každém potahu. Všechny příchutě v sérii VINC míchány z těch nejkvalitnějších a nejchutnějších surovin s pečlivě navrženým poměrem všech zvolených ingrediencí a prochází všemi nutnými kontrolami pro uvedení na světový trh. Příchutě z řady VINC jsou dodávány v originální Chubby Gorilla lahvičce s objemem 60 ml, ve které se nachází 12 ml příchutě pro smíchání s vlastní bází.

Postup přípravy e-liquidu VINC: Do 60 ml lahvičky s 12 ml příchutě dolijte bázi. Lahvičku důkladně protřepejte. Poté můžete ihned vapovat díky systému Shake & Vape. Doporučená doba zrání u příchutě Bacco Pub pro zisk co nejlepšího chuťového profilu činí 14 dní. Pro míchání doporučujeme především báze s vyšším podílem VG (rostlinný glycerol), nejlépe 70% - 80% VG. Použít však můžete také klasické báze 50/50, nebo báze s vyšším podílem PG.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: